keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen osa: Tietoja ruudun toiselta puolelta

Hei!
Täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee ysiluokalle menevä tyttö nimeltä Tea. Olen koko ikäni asunut Lahdessa, kerrostalossa.

Haluatte varmaan tietää vielä enemmän minusta, joten voin kertoa:
Harrastuksiini kuuluu tällä hetkellä keilaus jota olen harrastanut vähän yli 3vuotta, mutta se tuntuu siltä juuri oikealta vaikka välillä siinä tuleekin alamäkiä, mutta kyllä niistä selviää.

Rakastan ulkoilua en siis pelkästään kavereitten kanssa vaan myös yksin. Jos minulla on esimerkiksi vaikka paha mieli tai jotain vastaavaa menen ulos yleensä menen jonnekkin rauhalliseen paikkaan missä saan olla yksin eikä kukaan ole häiritsemässä ei edes autojen äänet. Se antaa voimaa jaksamaan, voimaa jota muut ei anna.

Kerron ehkä tärkeimmästä asiasta tähän bloggaamiseen, että miksi edes halusin ruveta kirjoittamaan blogi postauksia. No ei sen takia, että "koska mä saan uuden kameran ni saan parempia kuvia näihin" joo ei todellakaan se sitten ole se mun pointti vaan mun pointti on se, että tykkään kirjoittaa tälläisiä tekstejä ja onhan se kiva julkaistakkin niitä ja muut voi sitten lukea näitä. Annan itselleni hyvän mielen näistä kun kirjoitan tällä hetkelläkin tätä.

Tämä eka postaus taisi sitten ollakkin tässä. Toivottavasti tästä tulee sellainen pieni muotoinen harrastus jota jakselen sitten kirjoittaa muutamia kertoja viikossa monia vuosia.
-Tea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti